Welkom op office-licentie.com
Hier, Op deze pagina kunt u ons retour-, restitutie- en garantiebeleid lezen.

OVER ONZE SLEUTELS

Al onze sleutels zijn echte, gelicentieerde cd-sleutels van geautoriseerde fabrikanten. Elke is anders en ongebruikt.

TERUGSTUURBELEID

Als u uw bestelling wilt annuleren, moet u contact met ons opnemen voordat uw bestelling is verzonden, wij zullen u zo snel mogelijk het volledige bedrag terugbetalen.
Let op: Pre-orders kunnen niet worden gerestitueerd tot na de releasedatum

TERUGBETALINGSBELEID

Alle terugbetalingen worden onmiddellijk uitgevoerd, maar het kan enkele werkdagen duren voordat deze op uw kaartafschrift verschijnen. Voor uw gemak: als u uw bestelling wilt annuleren, bladert u naar de bestelpagina en klikt u op de knop Bestelling annuleren om een ​​terugbetaling te claimen. Om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn met de producten die ze bestellen, bieden we een productterugbetalingsgarantie van 03 dagen. Als u een bestelling wilt terugbetalen, dient u binnen 3 dagen na het afronden van een bestelling contact met ons op te nemen en een geldige reden op te geven waarom u uw product wilt terugbetalen.

We hopen dat onze klanten kunnen begrijpen dat wanneer een digitaal item is verzonden, het online kan worden geactiveerd en daarom kunnen we geen retour accepteren omdat dit niet mogelijk is.

Opmerking: er wordt een kleine vergoeding in rekening gebracht door de betalingsprovider als u een annulering van ons aanvraagt ​​vanwege een verandering van gedachten of het maken van een fout bij het plaatsen van een bestelling. We kunnen bestellingen niet annuleren als u de activeringscode al heeft ontvangen, aangezien er geen manier is om dat artikel door te verkopen aan de andere klant, omdat we niet weten dat u het heeft gebruikt of de code niet heeft gebruikt. In deze situatie kunnen we een bestelling niet terugbetalen of annuleren.

GARANTIE BELEID

Als – in het onwaarschijnlijke geval dat u een sleutel ontvangt die uw Office-toepassing niet activeert, of als er een fout wordt weergegeven bij een activeringsprobleem, garanderen wij het product door ervoor te zorgen dat u ofwel een werkende code ontvangt, ofwel een volledige terugbetaling krijgt. Maak in deze situatie een screenshot om uw probleem te bewijzen en neem zo spoedig mogelijk contact met ons op, dan zullen wij de sleutel voor u onderzoeken.

Opmerking: we kunnen om screenshots van de fout vragen om ons te helpen bij het onderzoeken van uw zaak. Als we uw probleem niet kunnen oplossen omdat de sleutel defect is, betalen we u terug.